akadálymentes tervezés és szaktanácsadás
Akadálymentesítés Forródrót: 06-20-341-4384- Hívjon bizalommal!
Irodánk jelenleg teljes lekötöttséggel működik!
Új feladatot jelenleg nem tudunk vállalni!

Amint újra lesz kapacitásunk, azt weblapunkon ismét jelezni fogjuk!

Akadálymentesítési pályázat

Cégemmel 2007 óta folyamatosan sikerrel részt veszünk Európai Uniós pályázatokban.

A közreműködésünkkel sikerre vitt Európai Uniós pályázatok egy része kifejezetten akadálymentesítési célú volt, de szép számmal szerepelnek referenciáink között olyan pályázatok, melyeknél az akadálymentesítés kötelezően megvalósítandó elem, de nem a pályázat elsődleges célja.

Mindkét típusú pályázat esetében részt vettünk

Az építési engedélyezési és kiviteli tervezésen kívül nagy tapasztalattal rendelkezünk a kivitelezés során való tervezői művezetésben, akár generáltervezőként és építészmérnökként, akár rehabilitációs környezettervezőként is. A kivitelezési tapasztalat segít a tervezésben is, hiszen a megrendelővel és a kivitelezővel a megvalósítás során fenntartott folyamatos kommunikáció visszajelzés az egyes akadálymentesítési megoldásainkra, ugyanakkor a közös szakmai információcsere által nő a problémamegoldásra való képességünk is.

Az akadálymentesítési pályázatok kifejezetten meglévő épületek utólagos akadálymentesítésére kerültek kiírásra. Részt vettünk pl.:

A legtöbb akadálymentesítési pályázatnál a minimális és projektarányos akadálymentesítésen felül vállalt teljes körű akadálymentesítés többletpontot jelent a pályázó számára. Akadálymentesítési pályázatnál nem csak arra kell gondolni, hogy lesz akadálymentes parkoló, akadálymentes rámpa, akadálymentesített lépcső és akadálymentesített illemhely is, de a meglévő épület állagától függően szükség lehet indokolt esetben az akadálymentesítendő helyiségek padlóburkolat-cseréjére, kontrasztos falfestésére, akadálymentes irodabútorok vásárlására. Az info-kommunikációs akadálymentesítés részeként az intézmény honlapja is megújulhat, biztosítva az integrált, akadálymentesített felhasználói felületet.

A nem kifejezetten akadálymentesítési célú pályázatok lehetnek

E pályázatok keretén belül az akadálymentesítés nem az elsődleges cél, de szükséges elvégezni. A feladat szakmai tartalmának megfelelősége érdekben a legtöbb pályázathoz a rehabilitációs környezettervező szakmérnök kötelezően bevonandó a tervezés és a kivitelezés során is.

Akadálymentesítés árajánlatkérésért és információkért, kérjük
keressen bennünket elérhetőségeinken!
Kapcsolat

akadálymentesítés kapcsolat

Photostream

"Anyone Seen Tom Cruise" - akadálymentesítés
Canal Reflections - akadálymentesítés
Westminster Abbey - akadálymentesítés
Bridge of Sighs, Oxford, UK - akadálymentesítés
Melbourne, Australia - akadálymentesítés
Christchurch, Oxford, UK - akadálymentesítés

Megosztás